Skip to main content
  • Kettingstraat - Eindhoven

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe mannelijke huisgenoot. Wij zijn een hecht studentenhuis met 6 heren van tussen de 18 en 22 jaar en de speelse huiskat Pablo. We doen veel met het huis, we eten iedere avond samen, brengen regelmatig een bezoekje aan Stratumseind of doen een biertje in onze eigen bar. Het huis is praktisch gelegen, de uni en het station zijn minder dan 10 minuten fietsen en Stratumseind ligt op 10 minuten loopafstand. Ook hebben we een gezamenlijke keuken, bar en grote woonkamer met Playstation 5.De kamer kost 310 euro per maand inclusief G/W/L en andere (service) kosten.Wil jij graag een keer bij ons langs komen? Stuur mij een leuk bericht over jezelf + foto en wie weet zien we jou op de volgende kijkavond!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Eindhoven

Dr Berlagelaan - Eindhoven

Stationsweg - Eindhoven

Lichtstraat - Eindhoven

Kettingstraat - Eindhoven

Ook leuk om te lezen

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.