Skip to main content
  • Kettingstraat - Eindhoven

    Koningshuysch Montagne zoekt jou als nieuwe mannelijke huisgenoot!We zoeken een enthousiaste mannelijke student die graag bij ons wil wonen. Vanaf december tot en met juliKamer: +/- 8,5 vierkante meterPrijs: €284 exclusief G/W/LLocatie: Kettingstraat 28Op ons prachtige stulpje wonen we met 12 gezellige mannen en onze kat Claudius III samen. De TUe campus en Fontys liggen op slechts 8 minuutjes fietsen, het station op 5 min en Stratumseind op een luttele 3 min, daarom gaan we vaak lopend. Daarnaast zit er een Jumbo op 1 minuut loopafstand.In onze gedeelde keuken wordt eigenlijk altijd wel gekookt en we eten ‘s avonds dus gezellig met elkaar. Groot pluspunt van ons huysch is de enorme tuin, waar heel de dag door zowel zon als schaduw is. Met mooi weer gebruiken we de tuin om samen heerlijk te barbecueën, zonnen, borrelen of gewoon relaxen. Achterin de tuin is een opslag voor fietsen, brandhout voor het kampvuur en in de toekomst een buitenbar. Als het minder warm is zitten we in de ruime woonkamer, welke voorzien is van chille banken en een TV met surroundsound, PS4 en xbox. Verder heeft het huysch de luxe van drie wc’s, twee ruime badkamer met douche, bonenkoffieapparaat, tosti-ijzer, magnetron en grote oven. De kelder wordt gebruikt als voorraadkast voor de koude flesjes bier die aan huis geleverd worden, je hoeft dus niet te sjouwen!De Kamer kost 284 euro voor 8,5 vierkante meter.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Eindhoven

Heezerweg - Eindhoven

Korenbloemstraat - Eindhoven

Ir Kalffstraat - Eindhoven

Palladiostraat - Eindhoven

Ook leuk om te lezen

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.