Skip to main content
  • Keizersgracht - Eindhoven

    *** Dutch (speaking) & Working only *** Hallo!Een van onze bewoners gaat dit mooie appartement verlaten. Dit betekent dat zijn kamer vrijkomt voor een andere man!Hiervoor zijn we op zoek naar een sociale werkende kerel. Zelf werken wij ook allen, en dit is een vereiste voor de verhuurder. Het is ook nog een pré als je van lekker eten houdt.Het appartement is 160m2 inclusief de vier slaapkamers. Het appartement bevindt zich op de vierde verdieping, midden in het centrum van Eindhoven. Het appartement is nog erg nieuw, en de gezamenlijke ruimtes zijn allen gemeubileerd. De kamer zelf zal gestoffeerd opgeleverd worden.Wekt dit jouw interesse? Laat dan even een berichtje achter!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Eindhoven

Amelandlaan - Eindhoven

Jeroen Boschlaan - Eindhoven

St Servaasweg - Eindhoven

Bolestein - Eindhoven

Ook leuk om te lezen

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.