Skip to main content
  • Karel de Grotelaan - Eindhoven

    Het appartement wordt gedeeld met 1 persoon. Het is goed bereikbaar met de bus, met een halte ongeveer 1 minute van de voor deur. Daarnaast sta je met 5 minuten in het centrum en met 15 minuten op de universiteit. Er zit een supermarkt op ongeveer 5 minuten lopen. Er is ook een kelder met ruimte voor je fiets.Het betreft twee gesplitste ruimtes,1) De eerste kamer is (295x415), er zit een inbouw kast in en er staat een grote pax kast in met een spiegel die gebruikt mag worden.2) De tweede ruimte is kleiner (205x415). In deze kamer staan ook wat kasten en een bureau, het gebruik hiervan kan worden overlegd.Ik ben een rustig persoon en soepel persoon en doe veel met vrienden. Als dit jou wat lijkt of je hebt vragen stuur vooral een berichtje. Groetjes,Joost


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Eindhoven

Heezerweg - Eindhoven

Korenbloemstraat - Eindhoven

Ir Kalffstraat - Eindhoven

Palladiostraat - Eindhoven

Ook leuk om te lezen

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.