Skip to main content
  • Jeroen Boschlaan - Eindhoven

    Beste Huiszoekende,Huize Niet Te Geleuve zoekt per 1 oktober een nieuwe huisgenoot. We zijn een gezellig studentenhuis, bestaande uit 6 mannelijke studenten. Als huis eten we vaak samen, gaan we samen sporten en op stap. Maar kijken op zijn tijd ook wel eens een filmpje of andere gezamenlijke activiteiten. Met als hoogtepunt het jaarlijkse huisweekend. Nu zijn we opzoek zijn naar een nieuwe huisgenoot die een goede balans zoekt tussen studie en gezelligheid.Ons huis bestaat uit twee appartementen naast elkaar, met twee douches en twee wc’s, een keuken en een woonkamer. Het appartement ligt op 10 minuutjes fietsen van de TU, de stad en het station. Er zitten een Albert Heijn, een slechte dönerzaak en andere winkeltjes op loopafstand. Een ideale locatie dus! De kamer die vrijkomt is circa 11m2 en kost ongeveer €350 p.m. inclusief g/w/l. Ben je geïnteresseerd stuur mij dan een berichtje waarin je jezelf kort introduceert en wellicht nodigen we je uit voor de kijkavond! Tot dan!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Eindhoven

St Jorislaan - Eindhoven

Speelheuvelweg - Eindhoven

Stratumsedijk - Eindhoven

Lichtenberg - Eindhoven

Ook leuk om te lezen

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.