Skip to main content
  • Ir Kalffstraat - Eindhoven

    Voor de periode van zondag 10 maart - zondag 16 juni 2024 verhuur ik mijn prachtige hoekappartement, omdat ik zelf op reis ben. Het appartement is ruim 80 m² met daarbij nog een overdekt balkon van 10 m². Het bevindt zich midden in bruisend Strijp-S.Het appartement omvat het volgende:- Enorme woonkamer (ruim 40 m²), met ramen aan 2 zijden. Inclusief fijne werkplek met automatisch hoog/laag bureau, grote hoekbank, eethoek. Volledig ingerichte keuken met 4-pits fornuis, vaatwasser, koelkast, oven/magnetron combi.- 2 grote slaapkamers. De grootste hiervan is momenteel ingericht als slaapkamer met een groot bed van 1,80 bij 2,10. Indien gewenst kan dit bed blijven staan, er wordt dan een extra topper opgelegd voor de hygiëne. De andere kamer is momenteel ingericht als kledingruimte, met een grote kledingkast.- Ruime badkamer met douche en wastafel. Ook is hier voldoende plek om was te drogen. - Apart toilet. - Aparte ruimte met wasmachine en extra opslag.- Overdekt balkon, inclusief tafel met 4 stoelen en ligstoel. Dit balkon ligt aan de kant van een kantoorpand en daarom zit je hier ‘s avonds en in het weekend volledig vrij.- Het appartement bevindt zich op de 6e verdieping, zonder bovenburen, en is te bereiken met lift of via het trappenhuis.Ligging:Het appartement bevindt zich op Strijp-S, op loopafstand van treinstation Strijp-S (10 min.), supermarkt Albert Heijn (4 min), bushalte (1 min) met directe bussen naar ASML / Eindhoven Airport, en het gezellige Ketelhuisplein waar je in de zomer op een terrasje kunt zitten (3 min.). Ik verhuur de kamer bij voorkeur aan een individu of een stel. Huisdieren, binnen roken en feesten met harde muziek zijn niet toegestaan. Ik zal het appartement ontruimen van mijn persoonlijke spullen en het meubilair laten staan. Planten en schilderijen kan ik indien gewenst ook weghalen. Keukeninrichting (servies, bestek, pannen) in overleg. Beddengoed niet inbegrepen. Inclusief snelle wifi.De huur bedraagt €1500,- per maand, dus een totaal van €4875 excl. €500 borg. Inclusief water / elektra / stadsverwarming / gemeentelijke belastingen / afvalstoffenheffing / service kosten gebouw / internet abonnement. Het appartement is modern, gebruikt geen gas, en goed geïsoleerd.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Eindhoven

Dr Berlagelaan - Eindhoven

Stationsweg - Eindhoven

Lichtstraat - Eindhoven

Kettingstraat - Eindhoven

Ook leuk om te lezen

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.