Skip to main content
  • Hoogstraat - Eindhoven

    Aangezien ik 6 maanden op reis wil gaan, ben ik opzoek naar een tijdelijke onderverhuurder voor mijn gemeubileerde kamer. En ik ben op zoek naar jou! De periode waarin ik mijn kamer wil onderverhuren is van 1 augustus tot 1 maart. Zowel mannen als vrouwen zijn uiteraard welkom.Het betreft een ruime kamer op de 1e verdieping met hoog plafond, veel licht, grote ramen en een erker die ik heb omgebouwd tot fijne zithoekje. Hierdoor heb je een mooi uitzicht op de Hoogstraat. Verder deel ik keuken (inclusief vriezer) en een nette badkamer/wc samen met één andere bewoner (25 jarige jongen). Verder zijn er twee wasmachines & twee drogers beschikbaar voor iedereen binnen het complex. Buiten hebben we een net fietsenhok waar jij jouw fiets veilig en netjes kan parkeren. Wie zijn wij? Een rustig huis met de leeftijden tussen de 22-32 jaar. De meeste inwoners zijn in de eindfase van hun studie of in de begin fase van hun carrière. Ieder heeft zijn of haar eigen plekje, er zijn geen verplichte avonden samen maar bij elkaar aankloppen is altijd mogelijk. Heb je interesse? Stuur dan een bericht waarin jij jezelf voorstelt en waarom je interesse hebt! Dan nodig ik je een keer uit om langs te komen.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Eindhoven

Amelandlaan - Eindhoven

Beukenlaan - Eindhoven

Yavanna - Geldrop

Winkelcentrum Woensel - Eindhoven

Ook leuk om te lezen

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.