Skip to main content
  • Hoogstraat - Eindhoven

    Hey kamerzoekende! (M)Deze zomer komt er een kamer vrij in ons prachtige studentenhuis!(405,- p/m incl.) Wil je wonen in een geweldig gezellig studentenhuis en het beste uit jouw studententijd halen? Dan zit je bij ons precies op de goede plek!Nog geen 2 minuten lopen van de appie, 10-15 minuten fietsen naar de uni en een paar koprollen afstand van de langste kroegenstraat in Nederland: stratumseind. Wie wil dat nou niet?Bij interesse stuur berichtje, stel jezelf even voor en hopelijk zien we jou op een van de kijkavonden!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Eindhoven

Boutenslaan - Eindhoven

Verwerstraat - Eindhoven

Dujardinstraat - Eindhoven

Korfakker - Eindhoven

Ook leuk om te lezen

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.