Skip to main content
  • Hoogstraat - Eindhoven

    Hoogstraat: Gezellige mannelijke huisgenoot gezocht! Kijkavond 11 maart. Beste kamerzoekende, Nu Hedde ons gaat verlaten komt er halverwege maart een kamer vrij in ons studentenhuis aan de Hoogstraat!De kamer is ongeveer 14m2 en beschikt over een eigen wastafel. De huurprijs is ca €455 per maand inclusief GWE. Je komt op onze verdieping te wonen samen met 3 vrouwen en 2 mannen (en jij!) waarmee je een keuken, douche en 2 wc’s deelt. In het hele gebouw wonen 18 mensen.Verder hebben we een kelder waar je je fiets kan neerzetten en hebben een groot dakterras waar in de zomer heerlijk gechillt kan worden met alle verdiepingen! In het huis heerst een heel relaxte en vrijblijvende sfeer; er word vaak samen gegeten, soms een spelletje gespeeld of een biertje/wijntje gedronken. Maar niks hiervan is verplicht, iedereen heeft ook gewoon de ruimte om lekker zijn/haar eigen ding te doen! Af en toe wordt er een huisavond georganiseerd waar we allemaal gezellig samenkomen voor een leuke avond.Verder is het Franz Leharplein met oa een Lidl, AH, Blokker en Kruidvat op loopafstand. Je bent binnen 10 minuten fietsen in de stad. Naar de TUe en fontys is het ongeveer 15 minuutjes fietsen. Lijkt het jou leuk bij ons te komen wonen, stuur dan een leuk bericht met wat over jezelf, en misschien tot op de kijkavond!Groetjes, Aniek, Jet, Fenne, Luuk en Sven


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Eindhoven

Dr Berlagelaan - Eindhoven

Stationsweg - Eindhoven

Lichtstraat - Eindhoven

Kettingstraat - Eindhoven

Ook leuk om te lezen

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.