Skip to main content
  • Heydaalweg - Eindhoven

    Gezocht: Leuke nieuwe bewonder voor ons studentenhuis! Voor het eerst in 5 jaar komt er een plekje vrij in ons huis aan de Heydaalweg in Strijp. Het gaat om een kamer op de eerste verdieping. De kamer is 8m2, komt inclusief hoogslaper en kost 250 EUR inclusief. We wonen nu met 6 mannen en eten eigenlijk elke dag samen. Samen koken, bende maken en afwassen met een muziekje is dagelijkse kost. Daarnaast zijn er altijd wel mensen te porren voor een pilsje, spelletje of een film. Natuurlijk is er is ook altijd ruimte om je eigen ding te doen. Onze leeftijden liggen tussen de 24-27 en de meeste zijn ver in hun studie, of zijn al begonnen met werk. We zoeken daarom wel een huisgenoot boven de 20 jaarDe ligging van het huis is ideaal. Op 5 minuten lopen heb je een Appie en Lidl, en 10 minuten fietsen van de stad en universiteit/Fontys. Ook op 5 minuten lopen heb je het bruisende Strijp S waar altijd iets te beleven is. Aan het einde van de straat zit bushalte Cederlaan en ook het station is slechts 10 minuten fietsen. Het huis is van alle gemakken voorzien, inclusief een vaatwasser, wasmachine, stereo installatie door het hele huis en grote tuin met bar.De kamer die vrij komt is de kleinste in huis maar er zijn genoeg doorgroei mogelijkheden.Zie je jezelf samen met ons wonen, stuur ons dan een berichtje en wie weet zien we je snel op de kijkavond!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Eindhoven

Dr Berlagelaan - Eindhoven

Stationsweg - Eindhoven

Lichtstraat - Eindhoven

Kettingstraat - Eindhoven

Ook leuk om te lezen

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.