Skip to main content
  • Hermanus Boexstraat - Eindhoven

    Nieuwe huisgenoot gezocht!Ben jij vanaf komende zomer op zoek naar een kamer in een gezellig studentenhuis in hartje centrum van Eindhoven? Dan ben je hier aan het juiste adres! In dit huis met vier mannen heb je een pareltje van een studentenhuis gevonden om je studententijd in door te brengen!Het huis ligt op 2 hoog, tussen het station en de markt en daarmee ook vlakbij de TU/e. Wanneer je van de trap naar beneden bent gerold ben je al halverwege naar de Appie. Kortom, alles ligt op loopafstand! De kamer van 12 m2 (met ingebouwde kledingkast) zal ongeveer 400 euro p/m kosten, dit inclusief g/w/l, internet, Netflix, Ziggo en PS4. Koopje, toch?Naast dat we vaak in de kroeg te vinden zijn wordt er de overige avonden met het hele huis gechilld in onze ruime woonkamer. Zomers kunnen we ons verplaatsen naar ons royale dakterras om daar in het avondzonnetje te genieten van een barbecue en speciaalbiertjes. Er blijven genoeg huisgenoten in de weekenden ook in Eindhoven waardoor je nooit alleen thuis hoeft te voelen.Om een lang verhaal even flink kort te maken: zoek jij nog een fantastische plek om je studententijd in door te brengen? Stuur dan een bericht zodat we contact met je op kunnen nemen voor de eerstvolgende kijkavond!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Eindhoven

St Lambertusstraat - Eindhoven

Guido Gezellestraat - Eindhoven

Amalia van Anhaltstraat - Eindhoven

Stillendijk - Eindhoven

Ook leuk om te lezen

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.