Skip to main content
  • Heezerweg - Eindhoven

    (Dutch speaking only) Mannelijke huisgenoot gezocht!Ga jij binnenkort studeren in Eindhoven (of doe je dat al) en wil je het maximale uit je studententijd halen zonder je studie uit het oog te verliezen? Lees danverder!We wonen met een zestal actieve, mannelijke studenten die altijd in zijnvoor gezelligheid. We sporten, eten en relaxen dagelijks samen. Ookdrinken we regelmatig een biertje op huis of in de stad. Wanneer destudie (en de stufi) het toelaat, gaan we samen graag naar festivals,studententoernooien of op vakantie. Kortom: je hoeft je nooit tevervelen.Ons huis bestaat uit 6 ruime kamers (~16m2, ~€300 p/m afhankelijk van dekamer), een gedeelde badkamer, 2 toiletten, keuken en een ruime woonkamer met airco.Het huis is van alle gemakken voorzien, zo hebben we: een droger,wasmachine, vaatwasser, razendsnelle wifi, smart TV met goedegeluidsvoorzieningen, altijd gevulde bier en fris koelkast, loungebankenén een eigen bar met tap in de tuin. We hebben onlangs verbouwd enbeschikken nu over een ruimere woonkamer, wasbakken in onze kamers, nieuwe RVS (horeca) keuken ennieuwe bar met alle benodigdheden om een gezellige avond te hebben. Onshuis is gelegen in de wijk Oud-Stratum en ligt op 3 minuten afstand vanStratumseind en op 8 minuten afstand van de TU/e en Fontys.We zoeken een mannelijke huisgenoot die komend jaar gaat studeren of nogin de beginfase van zijn studie zit. Dus ben jij een jongen die nietalleen naar Eindhoven komt om te studeren, maar ook om te genieten vaneen onvergetelijke studententijd? Stuur dan een leuk berichtje!!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Eindhoven

Boutenslaan - Eindhoven

Verwerstraat - Eindhoven

Dujardinstraat - Eindhoven

Korfakker - Eindhoven

Ook leuk om te lezen

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.