Skip to main content
  • Heezerweg - Eindhoven

    Hoi allemaal!Omdat mijn huidige huisgenoot Eindhoven helaas gaat verlaten ben ik op zoek naar iemand om mijn appartement mee te delen. De woning is beschikbaar vanaf 1 februari (in overleg mogelijk eerder).Het appartement ligt op minder dan 10 minuten fietsen van het centrum en er zijn bushaltes, de AH, Lidl en verschillende andere winkels om de hoek.De woning heeft meerdere kamers, dus je hebt de keuze uit de zolder (ca. 10m²) of een kamer op de tweede verdieping (ca. 9m²). De keuken, badkamer, het toilet en de woonkamer deel je met mij. Wasmachine, vaatwasser, fornuis, oven, stofzuiger etc. zijn aanwezig. Bed, bureau en kledingkast moeten verplicht worden overgenomen. De totale oppervlakte van het appartement is zo'n 110m², verdeeld over 3 verdiepingen. Daarnaast hebben we een balkon en een dakterras (gedeeld met de buren), waar je in de zomer lekker buiten kunt zitten en een fietsenhok.Ik ben op zoek naar een rustig persoon, die net als ik werkt. Mijn voorkeur gaat uit naar iemand die wat voor de langere termijn zoekt. Het lijkt me gezellig om af en toe samen te eten of een drankje te doen, maar ik vind het ook belangrijk dat we ieder ons eigen leven hebben en ons eigen plan kunnen trekken. Heb je interesse? Dan kijk ik uit naar je berichtje! (graag met zoveel mogelijk info over jezelf)Groetjes,Pleun


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Eindhoven

Ranonkelstraat - Eindhoven

Heydaalweg - Eindhoven

Hoogstraat - Eindhoven

Ir Kalffstraat - Eindhoven

Ook leuk om te lezen

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.