Skip to main content
  • Guido Gezellestraat - Eindhoven

    Ga jij studeren in Eindhoven en wil je naast je studie een actief studentenleven? Wij zijn namelijk op zoek naar een nieuwe mannelijke huisgenoot om ons actieve huis te versterken. We wonen hier met een groep van 8 man en gezelligheid staat bij ons centraal. We eten en koken elke avond samen en onze huisbar, in combinatie met een goed gevulde ijskast met bier, zorgt ervoor dat er altijd geborreld kan worden!Ons mooie huis is gelegen in de schrijversbuurt, 5 minuutjes fietsen van Stratumseind, 10 minuutjes fietsen van de TU Campus of Fontys hogescholen en er is een supermarkt om de hoek. Het huis is verder van alle gemakken voorzien. We hebben een wasmachine, droger, vaatwasser en een regendouche. Voor de zomerdagen hebben we een balkon, uitgerust met een bar en banken, waarop we vaak lekker van het zonnetje genieten. Ook hebben we een golden retriever van zo’n 10 maanden oud, namelijk Flip! Af en toe stoken we de BBQ lekker op of spelen we een pot Fifa En dat alles bij een kamer van 12m² voor €275 incl. gas/water/licht. Kortom, de optimale plek voor jou om je studietijd door te brengen! Ben jij dus aankomend student of zit je in de beginfase van je studententijd? Stuur dan vooral een berichtje en dan zien we je hopelijk binnenkort op een kijkavond!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Eindhoven

St Lambertusstraat - Eindhoven

Amalia van Anhaltstraat - Eindhoven

Stillendijk - Eindhoven

Stationsweg - Eindhoven

Ook leuk om te lezen

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.