Skip to main content
  • Generaal Stedmanstraat - Eindhoven

    Hallo, Ben jij die gezellige, spontane en serieuze huisgenoot die ik zoek?Per 1 januari 2023 is er een kamer te huur (huurperiode in overleg) in dit mooie appartement gelegen op de 6e verdieping (geen zorgen er is ook een lift).Het appartement bestaat uit je, slaapkamer (ongeveer 12m2 en nog zelf in te richten) en onze gezamenlijke ruimte's zoals, de badkamer met wasautomaat, apart toilet, ruime woonkamer met balkon, een keuken met vaatwasser, inductiekookplaat, heteluchtoven.Op de begane grond is een afsluitbare berging (10m2) die ook alleen voor ons tweetjes is.Het appartement is gelegen op zo'n 5 a 10 minuten fietsen van het centrum. Aan de overzijde van de straat ligt het (overdekte) winkelcentrum Woensel XL en het Catharina ziekenhuis.Bushalte is voor de deur.Bij interesse stuur een mailtje met een kort stukje over jezelf, en wie weet kunnen we binnenkort een afspraak inplannen.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Eindhoven

Heezerweg - Eindhoven

Korenbloemstraat - Eindhoven

Ir Kalffstraat - Eindhoven

Palladiostraat - Eindhoven

Ook leuk om te lezen

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.