Skip to main content
  • Fuutlaan - Eindhoven

    Mannelijke huisgenoot gezocht!Ben jij eerste of tweede jaars student aan de TU/E en zoek je een gezellig studentenhuis?Dan ben je hier helemaal aan het juiste adres!Wij zijn op zoek naar een gezellige, mannelijke huisgenoot voor ons studentenhuis aan de Fuutlaan! De kamer die vrijkomt is rond de 16m^2 groot en heeft een schamele huurprijs van €295 (incl. g/w/l). Het huis is perfect gelegen, binnen 5 minuten zit je in de trein, collegebanken of op het terras.We wonen hier met 7-man en doen als huis veel samen. We eten elke avond samen en er is altijd wel iemand om een biertje mee te pakken of een potje mee te gamen. Daarnaast sporten en studeren we ook regelmatig. In het weekend blijven vaak een aantal in Eindhoven waardoor er ook dan genoeg te beleven valt.Rond de tentamenweken is het echter rustig op huis, zodat iedereen de benodigde studiepunten binnen kan slepen.Het huis heeft een gloednieuwe keuken en badkamer, een eigen bar op de midden-verdieping en een gigantisch dakterras, gericht op het zuiden. Vele zomeravonden worden hier al barbecueënd beleefd, onder het genot van een speciaal biertje of twee. Bovendien zorgen de geluidsinstallaties in de keuken en de badkamer ervoor dat je je nooit hoeft te vervelen tijdens het koken of douchen.Kortom, wil jij wonen in een gezellig studentenhuis met huisgenoten die ervan houden om samen dingen te ondernemen, maar tegelijkertijd hun studie niet vergeten?Stuur dan een leuk berichtje en dan zien we je snel!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Eindhoven

Ouwenberg - Eindhoven

Nassaustraat - Eindhoven

Johannes van der Waalsweg - Eindhoven

Schootsestraat - Eindhoven

Ook leuk om te lezen

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.