Skip to main content
  • Dujardinstraat - Eindhoven

    Er komt per direct een ruime kamer vrij op je eigen verdieping (zolder) gelegen in de wijk Puttense Dreef (vlak bij de Geldropseweg). Ik ben opzoek naar een nieuwe huisgenoot die net als ik aan het begin staat van haar carrière of bezig is met het afronden van een opleiding.Zie mijn profiel voor een introductie van mijzelf.Meer over de woning:Gedeelde keuken, badkamer en ruime woonkamer met diepe tuin (inclusief fietsschuurtje).De kamer is per direct beschikbaar (intrekdatum in overleg). Het betreft een zolderkamer van 20 m2. De huurprijs bedraagt €550 per maand, dit is inclusief gas, water, elektriciteit, internet en het gebruik van een gedeelde wasmachine. Het bed (zie foto) mag gratis worden overgenomen.Over de omgeving:Binnen 10 minuten fietsen sta je in het centrum van Eindhoven (reken daar vijf minuten bij en je staat op de High Tech Campus). Op loopafstand staat een winkelcentrum met onder andere een Albert Heijn, Turkse supermarkt, tevens is daar de dichtstbijzijnde bushalte voor naar het station aanwezig.Ik ben opzoek naar een leuk huisgenootje (v) die:- Student (eind studie) is óf werkzaam- Minimaal 23 jaar oud is- Zelfstandig is maar het ook leuk vindt om af en toe samen te eten- En netjes en opgeruimd is ingesteldBen je enthousiast en denk je dat je goed in het huis past? Stuur dan een leuk berichtje over jezelf en wie weet nodig ik je uit om eens kennis te komen maken!Groetjes,Nienke


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Eindhoven

Amelandlaan - Eindhoven

Beukenlaan - Eindhoven

Yavanna - Geldrop

Winkelcentrum Woensel - Eindhoven

Ook leuk om te lezen

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.