Skip to main content
  • Crabethstraat - Eindhoven

    Vanaf 1 november komt er een kamer vrij in ons gezellige huis aan de Crabethstraat. Wij zijn twee werkende jongens en zijn zoekende naar iemand (m/v) die ook al afgestudeerd is/werkt.Wat ons huis jou te bieden heeft:•Gezamenlijke woonkamer, keuken•2 wc’s, douche & bad•Wasmachine, droger, vaatwasser, oven, airfryer•Tuin op het zuiden•Ideale ligging: op loopafstand van het centrum, 5 minuten fietsafstand van het centraal station•Supermarkt voor de deurDe kamer is ongeveer 16 m2. De kosten per maand zullen rond de €575 inclusief g/w/l. Lijkt het jou leuk om bij ons te komen wonen? Stuur dan een persoonlijk berichtje!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Eindhoven

Amelandlaan - Eindhoven

Jeroen Boschlaan - Eindhoven

St Servaasweg - Eindhoven

Bolestein - Eindhoven

Ook leuk om te lezen

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.