Skip to main content
  • Christinastraat - Eindhoven

    Hey kamerzoekende studenten, Wij in huize Hêlek zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot. Een huisgenoot gaat ons verlaten en daarom komt er per 1 oktober een kamer vrij. Ofja eigenlijk zijn het 2 kleine kamers van 6m2. In totaal heb je dus 12m2. Een slaapkamer en een studeerkamer. De prijs in totaal voor beide kamers is €310 per maand inclusief gas, water en licht. Er komt nog wel €12 extra kosten bij voor internet. We delen de badkamer, keuken en de wc. We hebben ook een kleine bijkeuken waar we aan een (kleine) tafel kunnen zitten om bv te eten, theetje te drinken of te borrelen. Verder hebben we een grote tuin met een loungeset en warmtelamp waar we lekker kunnen zitten!Het is ci. 5 min fietsen naar het centrum en er zit een action en jumbo op loopafstand om de hoek. We wonen op het moment met 2 mannen in het huis en met 3 vrouwen. De leeftijd verschilt tussen de 21 en 26 jaar met allemaal verschillende studies. We zijn een gezellig studentenhuis, waar regelmatig samen een wijntje wordt gedaan, spelletjes worden gespeeld of stappen op Stratum. Er word elke avond wel samen gegeten met de mensen die kunnen. We doen gezellige dingen samen, maar je kan je hier ook goed focussen op je studie. Spreekt het je aan en heb je zin en interesse om bij ons te komen wonen? Stuur een leuk berichtje over jezelf, waarom jij de kamer wil en vooral waarom jij een geschikte huisgenoot bent! En wie weet nodigen wij jou uit voor onze kijkavond. Als je uitgenodigd wordt, laten we je de datum van de kijkavond nog weten.Hopelijk tot snel! Groetjes huize Hêlek


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Eindhoven

Amelandlaan - Eindhoven

Jeroen Boschlaan - Eindhoven

St Servaasweg - Eindhoven

Bolestein - Eindhoven

Ook leuk om te lezen

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.