Skip to main content
  • Amalia van Anhaltstraat - Eindhoven

    Beste (aankomende) student,In huize Anno 1826 komen kamers vrij! Ben jij op zoek naar een plek om jouw studententijd naar een hoger niveau te tillen?Je zult samen gaan wonen met 8 mannelijke studenten tussen de 18 en 21 jaar in een actief studentenhuis. Wij eten bijna dagelijks samen, gaan vaak gezamenlijk studeren, sporten en op stap. Zo ondernemen wij vaak activiteiten met het huis. Ons huis is voorzien van twee badkamers, twee toiletten, een gemeenschappelijke keuken met vaatwasser, een wasmachine, een balkon en een grote tuin (met een bar en overkapping!) waar we in de zomer vaak borrelen en eten. Ons huis ligt vlakbij het Philips Stadion en station Eindhoven: - Het is 5 minuten naar het centrum en het station.- Het is 10 minuten naar de TU Eindhoven en de Fontys.- Het is 5 minuten naar de dichtstbijzijnde supermarkt. (Allemaal gemeten met de fiets.)Wie zoeken wij?Wij zijn op zoek naar een mannelijke Nederlandse huisgenoot, die komend collegejaar aan zijn studie begint of nog aan het begin van zijn opleiding staat. Ben jij iemand die houdt van een feestje en zin heeft om actief deel te nemen aan het Eindhovense studentenleven? Dan zoeken wij jou! Stuur ons vooral een berichtje met wat informatie over jezelf, en wie weet nodigen wij jou dan wel uit voor een kijkavond! Met huiselijke groet,Anno 1826


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Eindhoven

St Lambertusstraat - Eindhoven

Guido Gezellestraat - Eindhoven

Stillendijk - Eindhoven

Stationsweg - Eindhoven

Ook leuk om te lezen

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.