Skip to main content
Tandarts in Eindhoven

Als je in Eindhoven gaat wonen tijdens je studententijd is het prettig om de tandarts in de buurt te hebben. Zeker als je acute pijn aan je gebit hebt, is het fijn als je niet eerst naar de andere kant van het land moet met de trein. Wees dit soort problemen voor en zoek dus een tandarts in Eindhoven.

Tandarts vinden in Eindhoven

Ga je in Eindhoven wonen en heb je geen zin om voor je tandarts op en neer te moeten reizen? Zoek dan een nieuwe tandarts in Eindhoven. Op de website zorgkaartnederland.nl vind je een overzicht van tandartsen en andere zorgverleners in Eindhoven. Het is ook verstandig om te vragen aan studenten om je heen of zij goede ervaringen hebben met een bepaalde tandarts. Ben je aanvullend verzekerd voor de tandarts? Dan is het ook belangrijk om te checken of de tandarts een contract heeft met je zorgverzekeraar. Als er geen contract is, kan het zijn dat je minder vergoed krijgt dan bij een tandarts die wel een contract heeft met je zorgverzekeraar. Niet elke tandarts neemt nieuwe patiënten aan. Houd hier dus ook rekening mee bij je zoektocht. Heb je in het avond of weekend ernstige pijn aan je tanden? Dan kun je in Eindhoven naar een spoedtandarts. Deze vind je gemakkelijk via Google.

Overstappen van tandarts

Overstappen van tandarts is altijd mogelijk! Bekijk eerst of de tandartspraktijk, waar jij naar toe wilt, nog mensen aanneemt. Neemt de tandarts nieuwe klanten aan, dan kun je je daar inschrijven. Neem vervolgens contact op met je oude tandarts en geef aan per wanneer je weggaat. Vraag ook even of ze je dossier naar de nieuwe tandarts willen opsturen.

Tip: vind ook een huisarts in Eindhoven!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.