Skip to main content
Huisartsen in Eindhoven

Als je in Eindhoven gaat studeren en wonen, is het verstandig om een huisarts in Eindhoven te hebben. Mocht je dan last krijgen van gezondheidsklachten, dan kun je meteen in de buurt terecht bij je huisarts.

Huisarts in Eindhoven vinden

Je kunt op elk moment overstappen naar een andere huisarts. Je hoeft hierbij niet, net als bij het overstappen van zorgverzekering, op een nieuw kalenderjaar te wachten. Het is belangrijk dat je een huisarts vindt waar jij je prettig voelt. Doe dus eerst wat onderzoek, voordat jij je zomaar ergens inschrijft. Op zorgkaart Nederland vind je een overzicht van huisartsen in Eindhoven. Vraag ook eens aan vrienden en studiegenoten bij welke huisarts zij zitten. Misschien kunnen zij hun huisarts wel aanbevelen. Als je een idee hebt van welke huisartsen er in de buurt zitten, kijk dan eens op hun websites. Lees ook de recensies op het internet als deze er zijn. Zo krijg je een beter idee van de huisartsenpraktijk en wat je kunt verwachten. Als je een selectie van huisartsen hebt gemaakt, kijk dan of zij wel nieuwe patiënten aannemen. Soms zit een praktijk al vol en kun jij je niet inschrijven.

Overstappen naar huisarts in Eindhoven

Als de huisarts die jij op het oog hebt nieuwe patiënten aanneemt, kun jij je inschrijven. Meestal kan dit via een aanmeldformulier online. Het is altijd goed om even je oude huisarts te bellen en aan te geven dat je overstapt naar een andere. Check dan ook meteen even of zij een aanvraag hebben gehad om je dossier naar de nieuwe huisarts te sturen.

Tip: vind ook een tandarts in Eindhoven.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.