Skip to main content

Young Management Trainee bij Dierenuitvaartzorg Nederland / Limburg

Dierenuitvaartzorg Nederland verzorgt een waardevol afscheid voor zowel overleden huisdieren als paarden. Als groep levert Dierenuitvaartzorg Nederland hoge kwaliteit dienstverlening door samen te werken en de klant de diverse mogelijkheid te bieden om een mooi afscheid te organiseren. 

Young Management Traineeship  (YMT)  (36 -40 uur per week) 

Regio Limburg

Het Young Management Traineeship is ontwikkeld om jou klaar te stomen voor een leidende positie binnen Dierenuitvaartzorg Nederland of zoeken we samen naar andere mogelijkheden. Ontwikkel persoonlijk leiderschap op topniveau en ontdek waar je ambities liggen. Geef richting aan innovaties en maak van Dierenuitvaartzorg een organisatie die klaar is voor de toekomst.

In een periode van 3 jaar werk je aan drie verschillende opdrachten waarin jij je talent laat zien. Je start als trainee op de werkvloer binnen een van onze locaties om de werkzaamheden en onze customer journey goed te leren kennen en groeit binnen een jaar door naar locatieverantwoordelijke. Ook ben je één dag per week bezig op een (internationaal) project als  projectmedewerker op een van onze projecten.

In het tweede jaar verdeel je je tijd als projectleider voor een project op het gebied van finance, HR, marketing, techniek of innovatie en ben je als locatiemanager verantwoordelijk voor je eigen team.

In het derde jaar kun je een aantal maanden naar het buitenland of krijg je een zwaardere management positie waarbij je meerdere locaties gaat aansturen en je deel gaat nemen in het management team.

Al onze trainees volgen een persoonlijk ontwikkeltraject, waarbij je gecoacht wordt door een aantal senior managers, een mentor, collega’s uit jouw intervisiegroep en een coach.  Handig om mee te sparren en waardevolle contacten die je verder op weg helpen. Je vormt een hechte groep met trainees die tegelijk met je starten, door samen een leiderschapsprogramma te volgen.

De buitenlandplaatsing kun je in België, Frankrijk, Duitsland of Polen uitvoeren zodat je inzicht krijgt in andere culturen en gewoontes. Een ervaring om niet te missen. Klaar om de eerste stap te zetten waardoor jouw carrière in een stroomversnelling komt?

Wat bieden we jou?

  • Een contract voor 3 jaar  
  • Startsalaris tussen € 3.000 - € 3.200,- bruto  per maand op basis van 40 uur afhankelijk van vooropleiding en stage ervaring.
  • 25 vakantiedagen en 5 (doorbetaalde vakantiedagen) per jaar om bij een goed doel naar keuze als vrijwilliger aan de slag te gaan
  • Een lease auto
  • Uitgebreide coaching en training (waaronder DISC-persoonlijkheid scan, feedbacktraining, Situationeel leiderschap I en II, presentatietechnieken, strategie workshops, financial analysis for business (for non-financials) en intervisie).

Interesse?

Ben je dit jaar afgestudeerd of studeer je binnenkort af aan:

  • TU Delft/ Eindhoven/Twente
  • HBO of WO bedrijfskunde
  • Hogere Hotelschool
  • Of heb je een relevante bedrijfskundige of commerciële studie gevolgd en is het jouw ambitie leiding te geven aan een innovatieve organisatie en jouw eigen team?

Bekijk de vacature hier en solliciteer meteen!