Skip to main content
Bijbaan in Eindhoven

Op zoek naar een studiegerelateerde (bij)baan, stage of startersfunctie? Wij bieden jou het complete overzicht van Eindhoven! Bekijk de vacatures en reageer om direct in contact te komen met de aanbieder. Wil je weten hoe je een cv maakt, een motivatiebrief schrijft of een sollicitatiegesprek voert? Dit en meer vind je op onze pagina met alles over werken!

De nieuwste vacatures in je mail

Wil jij van ons een update met de laatste vacatures uit Eindhoven en omstreken in je mail ontvangen? Meld je dan aan voor onze vacature nieuwsbrief!

Aanmelden vacature nieuwsbrief 

Vacature toevoegen

Jouw vacature ook hier? Plaats hem snel en gemakkelijk op Eindhoven-Studentenstad.nl en vindt een student voor de functie! Reacties op de vacature komen direct bij jou terecht, zonder tussenkomst van Eindhoven-Studentenstad.nl!

Vacature plaatsen!

Bijbanen in Eindhoven

 • Begeleider autisme in Utrecht gezocht

  Begeleider autisme in Utrecht gezocht

  Voor een vrolijke en intelligente jongen met autisme (16 jaar) zoek ik enthousiaste begeleiders in Utrecht.

 • Op zoek naar een leuke bijbaan of stage? Wij zoeken collega's!

  Op zoek naar een leuke bijbaan of stage? Wij zoeken collega's!

  Geniet jij volop van je studententijd en wil jij jouw enthousiasme overbrengen op andere studenten? Bij StudentenMarketing zoeken we altijd leuke collega's!

 • Gezocht: studentredacteur!

  Gezocht: studentredacteur!

  Ben jij creatief, houd jij van schrijven en vind je het leuk om mee te helpen aan onze grote, ambitieuze plannen voor de toekomst? Wij zijn op zoek naar een studentredacteur!

 • Allround Medewerker | Jumpsquare & Jump XL

  Allround Medewerker | Jumpsquare & Jump XL

  Kom werken in een Jump XL of Jumpsquare Trampolinepark. Als JumpMaster zorg jij voor Fun & Veiligheid op de jumparena.

 • Traineeship Gemeente Amsterdam: voor ambitieuze starters

  Traineeship Gemeente Amsterdam: voor ambitieuze starters

  Ben jij kortgeleden hbo/wo-afgestudeerd? Maatschappelijk betrokken? Solliciteer dan naar het traineeship van Gemeente Amsterdam, startdatum 1 maart 2022.

 • Technisch Traineeship

  Technisch Traineeship

  Heb jij recent een technische hbo- of wo-opleiding afgerond en ben je op zoek naar een unieke start van je carrière? Word trainee bij het Technisch Traineeship Amsterdam (TTA) en zet je vakkennis in voor de stad!

 • Junior Office Manager

  Junior Office Manager

  MX3D is op zoek naar een enthousiaste Part-time Junior Office Manager om een onverslaanbaar duo te vormen met onze Office Manager.

 • Graphic design intern

  Graphic design intern

  INTK is a young and ambitious studio based in Utrecht. We are specialised in developing digital strategies for cultural organisations. We're looking for a graphic design intern!

 • Software development intern

  Software development intern

  Are you interested in working on a high impact, short term project to positively impact thousands of people? Are you passionate about creating software that stretches the limits of technology and beauty? If so, we have the perfect internship opportunity for you.

 • Online Marketeer

  Online Marketeer

  We are looking for an online marketing aficionado interested in promoting culture.