← Terug naar overzicht

Stagiair Information Security Management System

Beschrijving

MarketRedesign is een snelgroeiend Marketing Science & Technologisch bedrijf welke oplossingen biedt in prijs- en winstverbeteringen, herstructurering van de sales en de strategie daarvan. Het bedrijf is gevestigd op de High Tech Campus in Eindhoven.

Achtergrondinformatie stageopdracht

Momenteel werkt het bedrijf met een beveiligingssysteem genaamd Information Security Management System (ISMS). Het doel van dit systeem is om structuur te bieden in de organisatie. De opzet van het systeem is achter de rug, en momenteel bevinden wij ons in de derde fase van dit proces: de daadwerkelijke implementatie van dit systeem.

De stageopdracht

Het thema van de stage is change management: het selecteren van de beste (changemanagement) implementatie methode en toezicht houden op de uitvoering ervan is de kern van deze stage. Dit wil zeggen dat: - Processen aan eigenaren moeten worden toegekend, - Verbeteringen door hen moeten worden doorgevoerd - De daadwerkelijke veranderingen ingezet moeten worden MarketRedesign is inmiddels gegroeid naar zo’n 20 medewerkers en heeft meer dan ooit dit ISMS systeem nodig voor structuur in deze groeifase. Ben jij iemand die van aanpakken weet? Reageer dan snel op deze uitdagende stageopdracht!

Thema: Change management
Stageduur: 5/6 maanden
Voertaal: Engels

Ik wil deze bijbaan!

Meer bijbanen en stages uit Eindhoven e.o.