10% studentenkorting op tassen en koffers - Bagageonline

Uitgaven genoeg gedurende je studententijd. Wij van Bagageonline helpen jou als student graag wat euro’s te besparen. We hebben een grote collectie tassen die geschikt zijn voor je studieboeken en laptop/tablet; en koffers en reistassen genoeg voor je vakantie naar Spanje of Terschelling. We hebben merken als Eastpak, The North Face, Samsonite, Fjallraven en Dakine.

Snel een tas of koffer nodig?

Geen probleem want we mogen hier best tot laat opblijven. Wanneer je je bestelling namelijk op werkdagen voor 22:00 uur plaatst, gaan wij deze nog dezelfde dag meegeven aan PostNL. En geen zorgen: de verzendkosten nemen wij voor onze rekening.

Kortingscode: STUDENT102018

Bekijk kortingsactie

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!