← Terug naar overzicht

5 redenen waarom jouw volgende mobiel refurbished is gesponsord

refurbished telefoon

Als jij student bent en niet zo nodig de allernieuwste iPhone hoeft te hebben. Dan is de kans groot dat ook jij binnenkort met een refurbished telefoon je whatsappjes verstuurd. Een refurbished telefoon is al eens eerder gebruikt maar is na het retour sturen weer helemaal als nieuw gemaakt. De telefoon wordt opgefrist, gerenoveerd en weer opnieuw in de markt gezet. Deze ontwikkeling wordt steeds meer opgepakt door de consument en kan ook voor jou interessant zijn, en wel door deze voordelen:

Goedkoop

Een refurbished telefoon is doordat deze al eens is gebruikt een stuk goedkoper dan een nieuwe. Dit is natuurlijk superfijn voor jou en je portemonnee. Doordat alleen de onderdelen die een defect hebben worden vervangen, en de rest van de telefoon dus uit gerecyclede onderdelen bestaat, kan deze veel goedkoper worden aangeboden.

Milieu

Door te kiezen voor een refurbished telefoon maak je niet alleen jezelf blij, maar draag je ook een steentje bij aan het milieu. Bij het refurbishen wordt een groot deel van de telefoon hergebruikt, en er ontstaat veel minder restafval, dan bij het weggooien van de telefoons. Daarnaast hoeven er ook minder telefoons te worden geproduceerd als meer mensen kiezen voor het kopen van een refurbsihed. Een refurbished telefoon is dus ook nog eens een hele duurzame en milieuvriendelijke keuze!

Gewoon met een abonnement

Het is zelfs mogelijk om een abonnement af te sluiten met een refurbished telefoon. Met een refurbished telefoon word je abonnement ook een stuk aantrekkelijker. Neem eens een kijkje in de studentenshop van Ben, hier worden verschillende refurbished modellen aangeboden, zoals de iPhone 6. Als student profiteer je hier zelfs van supersnel gratis 4G en betaal je geen aansluitkosten. Lekker goedkoop en simpel.

Zo goed als nieuw

Mocht je nu denken, dan kan ik net zo goed een tweedehands model aanschaffen, lees dan nog even door. Het voordeel van een refurbished telefoon ten opzichte van een tweedehands model is namelijk dat de telefoon aan alle kwaliteitseisen van een nieuwe telefoon moet voldoen. Zo worden de telefoons op verschillende punten gecontroleerd, alle data wordt verwijderd en waar nodig wordt het apparaat gerepareerd. Die zekerheid heb je met een tweedehands toestel niet.

Dezelfde service

Ondanks dat de telefoon uit een hergebruikt model bestaat, betekent dit niet dat je minder service krijgt. Bij de aanschaf van een refurbished model krijg je bijvoorbeeld bij ¡® 24 maanden garantie op de telefoon. Dus mocht er toch iets mis zijn, kan je hem altijd terugbrengen. Daarnaast krijg je bij de aanschaf van een refurbished iPhone 5S of iPhone 6 bij ¡® ook altijd een originele Apple lader, kabel en oordopjes bij. Ook ben je verzekerd van een krasvrij scherm, een toestel zonder gebruikerssporen en een goed werkende batterij.

Nog niet overtuigd? Kijk dan hier online voor meer specifieke informatie over refurbished toestellen!

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Abonneren op